Gabela Polje I

Granični prijelaz Gabela otvoren za međunarodni promet

AutoMoto / Flash | 05. 12. 2016. u 12:24 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sjednici Mješovitog povjerenstva za praćenje provedbe Ugovora između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske o graničnim prijelazima 29. 11. 2016. donesene su odluke o promjeni radnog vremena i privremenom međunarodnom prometu putnika preko stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet.

S tim u vezi, Granična policija BiH obavještava javnost da je odlukom Mješovitog povjerenstva za praćenje provedbe Ugovora između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske o graničnim prijelazima 29. 11. 2016. odobren privremeni međunarodni promet putnika preko graničnih prijelaza za pogranični promet Kozarska Dubica - Hrvatska Dubica i Gabela - Gabela Polje I u trajanju tri mjeseca od stupanja odluke na snagu, odnosno do sljedeće sjednice Povjerenstva, priopćila je Granična policija.

Privremeno je promijenjeno radno vrijeme graničnih prijelaza za pogranični promet: Vinica - Aržano Pazar, Subašići - Dvorine, Vaganj - Bili Brig i Zagrad - Pašin Potok. Sljedeća tri mjeseca prijelazi će raditi 24 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close