Lijevo, desno...

Donosimo kartu novog prometnog režima u Mostaru

AutoMoto / Flash | 07. 10. 2015. u 20:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarske gradske vlasti i policija odlučili su zbog radova, a potaknuti prometnim kolapsom u kojeg je grad posljednjih dana upadao zbog loše organizacije, izmijeniti režim prometa u pojedinim ulicama

Tako se, radi rasterećenja Bulevara, mijenja smjer prometa u ulicama Onešćukova i Gojka Vukovića, pa će se u njima promet odvijati jednosmjerno iz pravca Bulevara prema Lučkom mostu i to samo za vozila do 7,5 t.


Ova odluka važi od četvrtka 8.10.2015. do daljnjeg, a o ponedjeljka, 12.10.2015., doći će do izmjene u režimu prometa u ul. M.Tita i to na dvije lokacije:

-  Na djelu ulice M.Tita od Lučkog mosta do mosta Hasana Brkića, koji je trenutno dvosmjerni, promet će se odvijati u jednom smjeru i to sjever-jug od Lučkog mosta, pored MC Pavarotti do raskrižja s M-17 (kod Fabrike duhana);


- Na djelu ulice M.Tita sjeverno od raskrižja kod Autobusne/Željezničke stanice, promet će se odvijati alternativnim prometnicama, prema privremenoj prometnoj signalizaciji.

"Mole se svi sudionici u prometu da se pridržavaju privremene prometne signalizacije te da imaju strpljenja zbog povremenih zastoja i gužvi", navodi se u priopćenju Gradske uprave.

Kako ne postoji nikakva službena mapa navedenih promjena, koja bi sudionicima u prometu olakšala snalaženje, portal Bljesak.info je odlučio pomoći i dočarati Vam planirane izmjene kako biste trošili manje živaca.

Kopirati
Drag cursor here to close