Najbolji s najboljim

Christiano Ronaldo testirao novog Bugattija

AutoMoto / Flash | 24. 02. 2017. u 16:53 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije nego što krenu s prvim isporukama Chirona (prije nekoliko dana objavljeno je da je prvi primjerak spreman za kupca), u Bugattiju su odlučili angažirati po mnogima najboljeg nogometaša današnjice Cristiana Ronalda za reklamnu kampanju.

Tako je snimljen video koji je danas objavljen na službenom Youtube kanalu proizvođača. U samom reklamnom spotu Cristiano stoji u garaži punoj superautomobila i razmišlja kojeg će provozati, a u tom trenutku u garažu dolazi testni vozač Bugattija Andy Wallace koji ključeve Chirona predaje nogometnoj zvijezdi, piše Jutarnji. 

Sigurni smo kako je Ronaldo uživao u vožnji 1500 KS snažnog hiperautomobila koji do 100 km/h ubrzava za manje od 2,5 sekundi, dok je maksimalna brzina ograničena na 420 km/h, a u Bugattiju tvrde da bi bez ograničena potegnuo do 460 km/h!

Sretnici koji će se naći na popisu kupaca ove jurilice morat će keširati 2,5 milijuna eura. Inače, Ronaldo je u svom vlasništvu već imao Veyrona, tako da je lako moguće kako će nakon ove vožnje poželjeti njegova nasljednika...

Kopirati
Drag cursor here to close