Uskoro u prodaji

Četvrta generacija VW Caddy Van

AutoMoto / Testovi | 09. 02. 2015. u 10:01 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

VW je predstavio četvrtu generaciju VW Caddy modela, lakog komercijalnog vozila, koje će krenuti u prodaju tijekom ožujka, a u Njemačke salone stići u lipnju.

Nova generacija ovog vozila se ne razlikuje puno od prethodnog modela što se tiče stila, pošto je oblik ostao gotovo identičan. Mogli biste uporediti ove promjene sa onim kod Golfa kod generacije Mk5 i Mk6. Ipak, Caddy i dalje donosi novi farove, zadnja svjetla, rešetku i branike, a sve u sklopu VW dizajnerskog pravca koji je sada aktualan.

Promjene su značajnije unutra, gdje možete primjetiti novu kontrolnu ploču, centralnu konzolu i otvore za klimu, nove instrumente i novu generaciju infotainment sustava, kao i nove panele na vratima.

Potencijalni kupci ovog automobila više brinu o mehaničkom dijelu, a nova generacija dolazi sa istih 4 TDI dizel motora, koji su dobili malo povećanje snage i sada su Euro 6 kompatibilni. Svi motori imaju zapreminu od 2 litre, a snaga ide od 75PS do 150PS.

Najbolji u ekonomičnosti je Caddy panel van Blue motion, koji je specijalno razvijen za gradsku upotrebu, a potrošnja je ispod 4 litre na 100 km. U ponudi su i tri benzinska motora, 1.2 TSI sa 84PS i 1.0 TSI sa 102, kao i 1.4 TSI sa 125PS.

VW ndi i 1.4 TGI verziju koja troši 4.1 kg metana na 100 kilometara. Cijena u Njemačkoj kreće od 14 780 € za panel van model, do 15 330 € za Conceptline model koji mijenja Startline, a oba pokreće 1.2 TSI. Cijene su bez poreza.

Kopirati
Drag cursor here to close