Službeno predstavljanje

Apolo u Mostaru predstavlja novu Škoda Fabiju

AutoMoto / Flash | 27. 02. 2015. u 11:49 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na tržište Bosne i Hercegovine stigla je nova ŠKODA Fabia, mali gradski automobil za koji možemo reći da je 'jednostavno više od automobila" i to u svakom pogledu.

Ovaj model je ostvario izvanredne rezultate u prodaji, kako na svjetskom tržištu, tako i kod nas, i posve je jasno da s ovom potpuno novom, trećom generacijom Fabije, Škoda želi da nastavi njenu impresivnu priču.

S prodajom od oko 3,4 milijuna vozila širom svijeta, Škoda Fabia je drugi najprodavaniji model u Škodinoj gami, odmah poslije ŠKODA Octavije. U Bosni i Hercegovini je od 2000. godine do danas kupcima isporučeno blizu 17.000 vozila ŠKODA Fabia. Dodajmo tome i to da je ovaj model već godinama u BiH najprodavaniji model u klasi malih vozila, te da suvereno drži prvu poziciju s tržišnim učešćem od preko 25 %.

Ovaj mali gradski automobil, bogat je tehnološkim dostignućima do sad poznatim u vozilima više klase. Tu su inovativni sistemi sigurnosti, udobnosti i multimedije. Ono što će zasigurno biti zanimljivo mlađoj populaciji jeste da se ŠKODA lako može povezati sa smartphone-om putem MirrorLink ™ tehnologije. Posve nova paleta motora postavlja nova mjerila i čini treću generaciju ovog modela najprihvatljivijom za okoliš i najekonomičnijom do sad. U usporedbi s prethodnim modelom, nova Fabia troši čak do 17 posto manje goriva.

U tipičnom ŠKODA stilu, nova Fabia impresionira prostranošću i brojnim “Simply Clever” svojstvima od kojih je njih devet po prvi put primjenjeno na ovom modelu.

Prodaja na BiH tržištu počinje već početkom ožujka, a cijena osnovnog modela starta od 18.786 KM (1,0 MPI 44 kW, Active), Već vlada velika zaineresiranost potencijalnih kupaca za ovim modelom, te ne sumnjamo da će Fabia i u budućnosti nastaviti svoju uspješnu priču, pogotovo imajući u vidu sve atribute koje nam donosi novi model.

Ovom prilikom vas ovlašteni Škoda partner APOLO d.o.o. poziva da u subotu 28.2.2015. od 10 sati dođete ispred Mepas Malla u Mostaru gdje će biti predstavljen novi model - ŠKODA Fabia. To je ujedno prilika za sve zainteresirane da iz prve ruke dobiju više informacija o novom modelu.

Pred vama je izazov: Nova ŠKODA Fabia dolazi u 125 mogućih kombinacija. Koja je Vaša? Provjerite kod ovlaštenog ŠKODA partnera APOLO d.o.o. - Put za Aluminij bb - Mostar ili na broj 036 352 835 dogovorite svoj termin za posjetu salonu.

Kopirati
Drag cursor here to close