Blokada

Pucnjava kod Šibenika: Tri osobe ubijene

Vijesti / Crna Kronika | 26. 04. 2017. u 16:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu popodne oko 16:30 sati u mjestu Brodarica kod Šibenika došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja, potvrđeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Kod Brodarice je postavljena policijska blokada, na mjestu događaja, kod obiteljske kuće u blizini brodaričke škole i jedne autopraonice, policija je razvukla traku i ne dopušta pristup mjestu događaja.

Index neslužbeno doznaje kako su ubijene tri osobe, te kako je počinitelj u bijegu.

Prema policijskim navodima, dvije osobe su mrtve pronađene u kući, a jedna u osobnom automobilu. Identitet smrtno stradalih osoba i okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a provode se opsežni izvidi s ciljem otkrivanja počinitelja.

Policija intenzivno traga za Borisom Luketom (1958.) iz Primoštena kojeg dovodi u vezu s ovim događajem. Luketa je viđen na mjestu događaja te se sumnja da se udaljio s crvenim Cliom šibenskih registarskih oznaka.

Prema neslužbenim informacijama, ubijeni su supružnici Milka i Hakija Keranović, a pred njihovom kućom je pronađen leš Ivana Bajića. Doznaje se da je u kući Keranovića u vrijeme ubojstva bio i njihov sin Kemal, koji je navodno pobjegao za vrijeme napada. Ivan Bajić je nekadašnji tjelohranitelj i prijatelj pokojnog "kralja zagrebačkog podzemlja" Zlatka Bagarića.

Kako javlja Sibenik.in, motiv trostrukog ubojstva je dug od 420 tisuća eura, koliko su Luketi navodno dugovali supružnici Keranović, koji su zbog duga trebali izgubiti kuću. Luketa ih je tužio i slučaj se godinama povlačio po sudu, a nedavno su navodno postigli dogovor. Ipak, nešto se očito izjalovilo, pa je cijela priča kulminirala trostrukim ubojstvom.

Policija je priopćila kako je na širem šibenskom području pronašla crveni Renault Clio u kojem se Luketa, po svemu sudeći, udaljio s mjesta ubojstva. Na suvozačevom mjestu pronađeno je i vatreno oružje, a za osumnjičenim se i dalje traga.

Kopirati
Drag cursor here to close